شرایط پذیرش خانه سالمندان تهران؟
براساس آئین نامه سازمان بهزیستی، مراکز خانه سالمندان دولتی و خصوصی موظف هستند که افراد بالای 60 سال را پذیرش کنند. در تبصره دیگر این آئین نامه آمده است که برخی از مراکز مراقبت از سالمندان می توانند افرادی که دچار پیری زودرس هستند از 50 سال پذیرش کنند.
چه افرادی سالمند هستند؟
طبق گفته سازمان بهداشت جهانی، پیری معمولاً با سن تقویمی اندازه گیری می شود. و به طور معمول افراد بالای 65 سال را سالمند می نامند. همچنین این سنی است که اکثر افراد بازنشسته می شوند و شروع به دریافت مستمری می کنند. با این حال، سن سالمندان یکنواخت نیست و می تواند تحت تأثیر ژنتیک، سبک زندگی و سلامت کلی باشد. سازمان بهداشت جهانی افراد مسن را به سه گروه طبقه بندی کرده است:
- افراد مسن جوان (60 تا 69 سال)
- میانسال (70 تا 79 سال)
- خیلی مسن (80 سال و بالاتر)
پنج مرحله اولیه پیری
همان طور که اشاره شد تعیین سن دقیق وضعیت «سالمند» یکسان نیست. با این حال، کارشناسان پیری را به چهار مرحله اصلی تقسیم می کنند:
- استقلال
- وابستگی متقابل
- وابستگی
- مدیریت بحران
- پایان زندگی
استقلال
معمولاً در سنین 60 تا 70 سالگی، این مرحله زمانی است که بزرگسالان مسنتر در حداکثر استقلال خود قرار دارند. آنها در انجام فعالیت های روزانه نیازی به کمک ندارند و می توانند اکثر وظایف را به تنهایی انجام دهند.
وابستگی متقابل
در این مرحله، وظایف شناختی میتواند سختتر باشد و افراد مسنتر ممکن است به کمک بیشتری برای فعالیتهای زندگی روزمره مانند نظافت یا آشپزی نیاز داشته باشند. این معمولاً در دهه 70 یا 80 سالمندان رخ می دهد.
وابستگی
اکثر بزرگسالان در اواخر دهه 70 و بالاتر به این سن می رسند. اکثر افراد مسن در این محدوده سنی به بیماری های مزمن مانند آرتریت، دیابت، زوال عقل و فشار خون بالا مبتلا می شوند. علاوه بر این، آنها ممکن است مشکلات حرکتی، اختلالات بینایی و شنوایی و سایر مشکلاتی را تجربه کنند که می تواند به طور قابل توجهی بر زندگی آنها تأثیر بگذارد. آنها ممکن است در فعالیت های خود برای زندگی روزمره به کمک بیشتری نیاز داشته باشند.
مدیریت بحران
سالمندانی که به این مرحله می رسند معمولاً تقریباً به مراقبت و کمک 24 ساعته نیاز دارند. این می تواند شامل تسهیلات زندگی کمکی و مراقبت از آسایشگاه باشد. بسیاری از افراد مسن در اواخر دهه 70 خود به این مرحله می رسند، اما برخی ممکن است زودتر یا دیرتر وارد آن شوند.
یک نظر
کار نیکوی انفاق و کمک به عزیزان موهبتی است که خداوند بزرگ هر کسی را نصیب نخواهد کرد. آنان که با روح بلند و مناعت طبع، با دل پر محبت و دستانی گشاده و بخشنده، همنوعان خود را چون خود دوست دارند و شیرینی و طعم خوش زندگی را برای دیگران نیز آرزو دارند. اینان به یقین در پیشگاه حق تعالی عزیز و گرامی اند و از بهترین پاداش برخوردارند.
برخود فرض دانسته از حسن التفات عمل نیکو شما عزیزان خانه سالمندان دلنشین ، پرسنل و مدیر محترم مراتب تقدیر و تشکر خود را اعلام نماییم و از آن کریم دانا و بینا، خیر دنیا و آخرت شما نیکوکاران ارجمند را مسالت و در روز قیامت ماجور درگاه حضرت احدیت باشید